NTV İşçi Bayramı Özel Yayınında Özden OSGB

NTV'de yayınlanan, 1 Mayıs İşci Bayramı özel yayınında, iş sağlığı ve güvenliği kanununun durumunu, Ataşehir'deki Özden OSGB genel müdürlüğünde konuştuk.

NTV 1 Mayıs İşçi Bayramı Özel Yayınında Özden OSGB

Yazan: Özden OSGB Kurumsal

Tarih: 10/05/2017

1 Mayıs İşçi Bayramı Özel Yayını

1 mayıs 2017 tarihinde Berfu Güven'in sunumu ve Prof. Dr. Cem Kılıç'ın katılımıyla gün boyu İşçi Bayramı Özel Yayını yapıldı. Programda işçilerin problemleri ve çözümleri konuşuldu. Türkiye'nin çeşitli illerindeki kutlamalara da bağlanılarak, Türkiye'nin her yerindeki etkinlikler yayınlandı.




Yayında Özden OSGB

Program'da bir çok sektörden bir çok profesyönelin görüşlerine yer verildi. İş sağlığı ve güvenliği sektörünü temsilen de Özden OSGB Operasyon Direktörü İstem Alpar'ın görüşlerine yer verildi.

İş Güvenliği Kültürü Oluşturulmalı

İstem Alpar, Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliğinde gelişmeler olduğunu ancak halen çalışanların isg kuralarına gönüllü olarak değil zorunluluktan uyduğunu ve bunun sebebinin iş güvenliği kültürünün tam olarak oluşmaması olduğunu belirtti. İstem Alpar "Ne zaman, işçiler evlerindeki mutfakta bir yangın tüpü bulunduracak, o zaman tam anlamıyla başarılı olmuşuz demektir" diyerek iş güvenliği kültürünün amacını özetledi.

İş Güvenliği Şakaya Gelmez
Gözünüz arkada kalmasın istiyorsanız, siz de Türkiye'nin en başarılı OSGB'siyle çalışın.